Skedshult, Granhöjden

Hejsan hoppas. På allmän begäran kommer här en del foton:

Husets framsida. Trapphuset är oisolerat med englasfönster, vilket skall bytas mot moderna fönster. Lika så dörrar skall vi hitta.


(Ni får vrida på huvudet) här är ytterväggen i badrummet där nere :( Timmret bara smular sönder, men nu kan skadan inte bli värre iaf, hoppas vi.


Under innertaket i badrummet döljde sig en trasig spännpapp och masonit men på andra sidan masoniten fanns denna bedårande hantryckta spännpapp (jag skall skära ut så stora bitar det går och rama in till tavlor) omålad i grunden :)


Så här vackert var det på eftermiddagen den 29 december 2010 :)


Oj hoppsan, nu gick det fort

I början på förra veckan sneglade jag på ett hus i byn Skedshult, 1,5mil söder om Valdermarsvik. Granhöjden. Ganska så risigt men ett lågt pris, sagt å gjort så ringde jag mäklare och svåger och svägerska fick en fotorunda i huset (ligger 4hus från deras egna hem) å sen var det bara till att lägga ett bud. Helgen kändes oändlig trots våran resa till huset under söndagen bara för att känna att detta skall vi ha, i bilen på vägen hem så satt vi och rustade och möblerade men hejdade oss flera gånger, lugn nu det är inte vårat ännu.
Så vart det måndag och jag ringde mäklaren och la ett bud på skruttiga 100.000:- några timmar senare så återkom han och att det där gick nog att lösa, han skulle återkomma ang tillfartsvägen till fastigheten.
Senare fick jag ett mail med en nyttjande rätt. Nu var det nära. På onsdagen skickade mäklaren kontrakten som vi på torsdagen skyndade oss att skriva på och lägga på lådan med säljaren som adressat så nu är det riktigt nära. Vi hoppas på att ha allt klart i mitten på nästa vecka och vi börjar riva i badrummet redan under mellandagarna ;)

Jag lovar att det kommer en bild eller så så snart jag har något.

Kram på er.

RSS 2.0