Yras plats i solen

Ja vad vore livet utan sol och en grind att vakta... mitt jobb e alldeles lagom tungt att utföra. Stör mig inte i onödan bara
En bild säger mer än 1000 ord - STÖR EJ

Onsdag 090429

Hejsanhoppsan vad tiden rinner iväg... idag skall det göras en massa saker, olja skall bytas, redigera bilder inför en kurs, hinna med "onsdagsmöte" samt kratta gräsmattan, å så allt annat som händer varje dag så som tvätta, diska, laga mat osv.

Men det är väl bara att få tummen ur och hinna med något av ovannämnda. Prio 1 är oljebyten, eftersom vi skall till Skokloster på fredag, årliga italienträffen får man bara inte missa. I år åker jag bakpå men nästa år skall jag köra själv, bara jag har en hoj att köra, men det löser sig säkert.

Krattande kanske jag kan leja bort till viss del åt barnen... eller iallafall får de vara behjälpliga.

Folk utan E kort skall inte köra släp

Jag blir så irreterad på folk som tror att bara för att de har krok på bilen så kan de köra släp efter densamma. Igår var jag till våran Återvinningscentral (tyvärr den vi använder minst av två) och det var kaos, jag skulle lämna in en elektronikpryl.... och det tog mig närmare 40 minuter att ta mig ut därifrån.
Först fick jag stå i en kö eftersom folk stannar bilar hej vilt, finns ingen tydlig information om hur och vart man skall stanna. Dessutom så kan inte folk backa med släp utan har två-tre meter kvart till conteinern när de tycker att det duger, vilket gör att de som bara har en bil inte kommer fram och det kommer inte in flera släp brevid varandra eftersom de har alldeles för stora marginaler i sidled. När jag nästan var vid utfarten så var det en meddelålders man som skulle backa sin bil med ett hyrt släp från OKQ8, men hur han än gjorde så bakade han in i släpet brevid (även det hyrt) FEM gånger, det slutade med att jag klev ur min bil och frågade om han ville ha hjälp att backa men det ville han inte, han kopplade loss och knuffade den överfulla släpet på plats. Då kom en dam fram till mig och frågade om jag kunde hjälpa henne istället, javisst sa jag och backa fint hennes släp på plats, på lagom avstånd från  conteinern och så att alla andra kom fram och förbi, där stod gubben med hackan i backen (jag grejade det ju givetvis på första försöket). Å jag tänkte, så går det när man inte inser sina begränsningar...
Slutligen så borde man inte få hyra släp om man inte har E behörighet, då slipper vi allt detta och folk som blir irreterade på varandra.

Detta med blogg

Nu har även jag hamnat i bloggträsket och jag hoppas att ni skall få mycket trevlig läsning och en och annan skratt attack eller aha upplevelse. Det kan handla om allt från barn till trafik eller något som jag hakat upp mig på.

Visst kommer det att dyka upp en och annan bild men dessa är noga övervägda om de skall hamna här eller inte.Är ni intresserade av bilder på sånt som händer hos oss så kontakta mig istället.

Trevlig fortsatt läsning

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0