Skokloster 1:a Maj

Dagen började med att jag och Håkan lämnade barnen hos farmor och farfar för att sedan byta till skyddskläder sätta oss på svarta faran och ansluta till resterande leksugna likasinnade inne på Frejgatan.
Det borstades på de för dagen utsedda hästarna och avresa gjordes med 4 ryttare och 2 ryggsäckar. Hästarna var i början (innan matstopp) lite glada över att få komma ut och det skenades hej vilt, med ryttarna var glada för det ändå. Ena ryggsäcken tyckte dock att det inte var så kul och bytte häst tillsammans med ryttare.
Transporten ut till Skokloster var krokig och rolig, god mat kom väl till pass innan avfärd i nu lite lugnare tempo i början för att sedan öka mera efter det att glassmagarna börjat skrika och Sigtuna stod som nästa stopp.
En tur till Vaxholm/Bogesund han vi med på ritten oxå innan det vart ren transport tillbaka til Frejgatan för att där stalla upp och sedan komma hem till ett dukan bord tillsammans med tjocka släkten :)
Nu (måndag) har träningsvärken i ben och mage lagt sig men minnena finns kvar.

En olycka såg vi på hela dagen det var en häst som vilkt sitt framben bak till magen :( efter att han haft närkontakt med framförvarande, dock klarade sig ryttare med lindriga skador.

Många fina 2 och 4 benta hästar kunde beskådas på skoklster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0